Folytatódik a Best of Balaton sorozat - Újra vár a Balaton

2022.07.16. - 09:00
A legjobb hekk és a legfinomabb fagylaltok lelőhelye, rejtett kincsek és kedvenc kilátóhelyek ahonnan megcsodálhatjuk a gyönyörű balatoni naplementéket. 2022-ben is folytatódik a Best of Balaton 13 kurátorral, akik a tavalyi évtől ajánlanak helyeket, tájakat, ügyeket, embereket, amikért és akikért érdemes felkeresni a Balatont. Minden kiderül a Best of Balaton új videó sorozatából!
Folytatódik a Best of Balaton sorozat - Újra vár a Balaton

2021-ben 50 ajánlással indult a Best of Balaton, június 27-től pedig jön a folytatás, újabb 20 best offal, olyan helyekről, emberekről és ügyekről, melyek még érdekesebbé és szerethetőbbé teszik a Balaton vidékét. Az alapítók – Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán – szándéka szerint a lista minden évben bővül. Helye van benne ínycsiklandó süteményeket készítő családi cukrászdának, izgalmas helyre épített bisztró-kávézónak, fantasztikus borokat kínáló pincészetnek, helyi terményekből dolgozó éttermeknek, kutyás strandnak, autó- és motorcsodákat bemutató múzeumnak, és olyan embereknek is, akik évek óta munkálkodnak azon, hogy a régiót “négyévszakossá” varázsolják.

A kurátorok között olyan hiteles személyes vannak, akikre érdemes hallgatni, és akik imádják a Balatont. Ilyen például Ördög Nóra, Lábas Viki, Trokán Nóra, Gianni Annoni, Gyurta Dani, Marsalkó Dávid, Tilla, Sebestyén Balázs, Vecsei H. Miklós, Pantl Péter, MOL-csoport kommunikációs igazgatója, Starcz Ákos, az index.hu vezérigazgatója, vagy éppen Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton alapítói.

A teljes Best of Balaton listát a www.bestofbalaton.hu -n böngészhetik az érdeklődők, és remélhetőleg számos új, meglátogatni, kipróbálnivaló úticélt fedeznek fel maguknak.

2022-ben is a fedezd fel velünk a Balaton legjobbjait:

Patkó büfé

Kaáli Autó-Motor Múzeum

Lángos

Homola Pincészet

Bergmann Cukrászdák

Fonyódi kutyás strand

Budavári Dóri

Villa Kabala

Kéktúra

Neked Főztem

Tihanyi Piac Placc

Mór 24

Futás-Kocogás a Balatonon

Bereczki Kata

Völgyhíd étterem

https://youtu.be/QOjhF3oBfdg

Majtényi Présház

Balatoni Retro

A konyhám 365 studió

 

Mala Garden

Tapolcai tavasbarlang