Future, Metro Boomin és Kendrick Lamar közösen a Billlboard csúcsán

2024.04.03. - 12:00

A trió „Like That” című kislemeze vezeti ezen a héten az amerikai kislemezlistát. Ez az ötödik dal Future és Metro Boomin „We Don’t Trust You” című, közös albumáról, amely bekerült a Billboard Hot 100 Top 10-es mezőnyébe.

Future, Metro Boomin és Kendrick Lamar közösen a Billlboard csúcsán

A „Like That” már a megjelenése hetében 59,6 millió streamet gyűjtött és 9000 példányt adtak el belőle. A kislemez az első helyen debütált a dal-streamelési listáján is, ahol ez Lamar negyedik, Future harmadik és Metro Boomin első listavezető dala. Emellett a „Like That” a második helyet foglalja el a digitális értékesítési toplistán.
A felvétel 59,6 millió streamjével, egy év óta, a legtöbbet streamelt dal lett, azóta, hogy Miley Cyrus Flowers című dala 59,7 millió streamet gyűjtött be, a megjelenését követő második héten. Ám a „Like That” már a premierje hétben a legtöbbet streamelt dal címére tör, ami eddig csak Taylor Swift „Anti-Hero” című felvételének sikerült, 2022. november 5-én – 59,7 millió streammel.

A Billboard kislemezlistájának második helyén Future és Metro Boomin ezúttal Travis Scottal közös „Type Shit” című dala áll. A harmadik pozíció Benson Boone „Beautiful Things” című felvételéé, amely egy helyet rontott a múlt héthez képest. A negyedik Teddy Swims a „Lose Control”-lal, amely a múlt héten még vezette az amerikai slágerlistát. Hozier „Too Sweet” című dala az ötödik helyen nyitott – ez az ír zenész második slágere a top 10-ben a Billboard kislemez listáján.

Fotó: Prince Williams/Wireimage/Getty Images