Gwen Stefani is country-ban utazik

2024.09.26. - 16:00
A No Doubt egykori énekesnője a közösségi médiában osztotta meg a hírt az új albumról, amelynek a borítóját is is felfedte.
Gwen Stefani is country-ban utazik

Gwen Stefani hét év után kiadja első új albumát. Az énekesnő bejelentette, hogy az új zenei anyag november 15-én jelenik meg és a country-hangzás jellemzi, egy olyan zenei stílus, amelyhez már régóta vonzódik.

A No Doubt egykori énekesnője a közösségi médiában osztotta meg a hírt az új albumról, bemutatva annak borítóját is, amelyen cowboykalapban és kockás, háromrészes öltönyben látható, rózsával a kezében – az öltözékével utalva arra, hogy ezúttal country dalokat gyűjtött csokorba. Az új album ugyanis a „Bouquet” címet kapta, ami virágcsokrot jelent.

„Az ötödik albumom, a Bouquet november 15-én fog kivirágozni” – írta Instagram-bejegyzésében Gwen Stefani, akinek ez lesz az első új albuma a 2016-os “This Is What the Truth Feels Like”, valamint a 2017-es, karácsonyi korongja, a “You Make It Feel Like Christmas” után.

A „Bouquet” egyik dalát Gwen Stefani a férjével, Blake Sheltonnal készítette, aki ismert countryénekes és saját klubja is van, ahol Gwen legidősebb fiai is bemutatták már énektudásukat – ugyancsak a country műfajban.  Gwen és Blake közös dala,  a „Purple Irises”  februárban jelennik meg.

Az új zenei projekt első kislemeze, a „Somebody Else’s” azonban néhány napja már megérkezett.