Hallotad már Megan Thee Stallion csajos albumát?

2024.07.18. - 14:00

A háromszoros Grammy-díjas rapper, vállalkozó és filantróp, Megan Thee Stallion megjelent saját elnevezésű albumával, a MEGAN-nel, melyen összesen 18 darab, vérbeli girlpower hiphop felvételt hallhatunk. Mindenki nagy meglepetésére a houstoni születésű rapdíva a múlt  hónapban jelentette be, hogy nemcsak pár trekkel, hanem egy nagyprojekttel is megajándékozza rajongóit – ami már tény.

Hallotad már Megan Thee Stallion csajos albumát?

A Hot Girl Productions nevű, saját kiadónál először debütált anyagról a sztár úgy nyilatkozott korábban, hogy a „megújulás, újjászületés” jegyében írta, de azt is megjegyezte, hogy „olyan dalok szerepelnek az albumon, amelyek a pozitív időkről szólnak”.

A lemez azután érkezett, hogy Megan kiadott egy sor kígyó témakör köré csavarodó dalt, a „COBRA”, a „HISS” és „BOA” címűeket. A utóbbi felvétel egy zseniálisan nosztalgikus klippel és Gwen Stefani 2004-es klasszikusának, a „What You Waiting For?” sample-jével érkezett.
Az album legújabb kislemeze pedig az “OTAKU HOT GIRL (Japan BTS)”

A MEGAN az énekesnő 2022es, első stúdiólemeze a ’TRAUMAZINE’ óta, amelyen Dua Lipa, Key Glock, Jhené Aiko, Rico Nasty is szerepelt sok más további előadó mellett.
Ezúttal is szívesen csatlakoztak hozzá a hiphop és R’N’B meghatározó alakjai, a drillben utazó Kyle Richh, a japán művész, Yuki Chiba, az amerikai női rapper, GloRilla, a többszörös Grammy-díjas énekesnő, Victoria Monét, a rapper és producer, Big K.R.I.T., és Travis Scottal is együtt alkotó Buddah Bless személyében.