Hallottad már Britney Spears és Elton John közös dalát?

2022.08.31. - 12:00
A napokban a hatszoros Grammy-díjas Sir Elton John oldalán tért vissza- hat év szünet után - a zenei szcénára a „pop hercegnője”, Britney Spears. A „Hold Me Closer” Britney kedvenc Elton John dalának feldolgozása, egy táncra csábító sláger lett, amely egy kicsit tovább itt tartja a nyári hangulatot is.
Hallottad már Britney Spears és Elton John közös dalát?

A közös munka ötlete már 2015-ben felmerült a két énekes között, miután Britney Spears egy beszélgetés során elárulta Elton Johnnnak, hogy nagy kedvence az 1971-es slágere, a „Tiny Dancer.”

„Őszintén, nagyon izgatott vagyok, hogy lehetőségem volt együtt dolgozni Britney Spears-szel. Ő egy igazi ikon, egyike minden idők legnagyobb pop csillagainak, és eszméletlenül szól a hangja ezen a felvételen. Csodálattal tölt el az, amit együtt létrehoztunk” – áradozott a közös munkáról Sir Elton.

A “Hold Me Closer”, amelyet Andrew Watt jegyez producerként, azon kívül, hogy a brit dalszerző-énekes egyik legkedveltebb dala, a „Tiny Dancer” mai, friss, újragondolt interpretációja, felfedezhető benne Elton John több más híres dala is, mint a “The One” vagy a “Don’t Go Breaking My Heart.”

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images