Hallottad már Loving Arms nyári slágerét? Klippel együtt mutatjuk!

2022.08.02. - 08:03
A Rádió 1 DJ-je egy hamisítatlan nyári dallal jelentkezett! A finom trombitaszó és a vidám dallamvezetés, valamint az instrumentális részbe tökéletesen belesimuló vokál azonnali dallamtapadást okoz, és hamar azon kapjuk magunkat, hogy a Rewind-ot dúdoljuk egész nap. A dal klippel együtt érkezett, amelynek fogadtatása kissé megosztóra sikeredett.
Hallottad már Loving Arms nyári slágerét? Klippel együtt mutatjuk!

A Rewind sikerét mutatja, hogy megjelenését követően, pár nap alatt már felkerült számtalan ország vezető ,,Dance’’ zenei listájára, melyek közül Oroszországban kiemelést is kapott a helyi zenei közösségi csatornán, olyan nevek mellett, mint Tiësto vagy David Guetta.

A dalhoz készült videoklip forgatása rengeteg élményt hozott a stábtagoknak. A klip sztorija pedig – a dalszöveget követve – egy lezárult kapcsolat egyfajta “emlékképe”, valamint az ex-szel való váratlan találkozás története.

Ám Andris  – vagyis Loving Arms-  elárulta azt is, hogy a már kész klip megjelenését követően, egy népszerű  Facebook csoporttól – a video egyik kabriós jelenete kapcsán – kaptak  ,,hideget, meleget”,  az autós jelenetben feltűnő, hiányos öltözetű lányok szerepeltetése miatt. ,,Bízom abban, hogy a teljes klip látványa kárpótol mindenkit’’ –  jegyezte meg Andris.