Hallottad már Sam Smith pletykáit?

2022.10.03. - 10:28
A legújabb, slágergyanús felvételével a brit zenész a saját határait feszegeti és egy olyan oldaláról mutatkozott be a rajongóinak, amelyet eddig jól elrejtett. Ellentétben a híres Los Angeles-i klub, a The Body Shop botrányos történéseivel, amelyeket Kim Petras-szal közösen teregetnek ki az „Unholy” című dalban.
Hallottad már Sam Smith pletykáit?

Az új dal egy merész és ambiciózus zenei vállalkozás Sam Smith részéről, akit így egy teljesen új oldaláról ismerhetünk meg. Úgy tűnik, azonban, hogy Sam bátorsága meghozta a várt eredményt: már amikor a duó bemutatta a TikTokon az első részletet az „Unholy” –ból, az szó szerint hatalmasat szólt a közösségi oldalon. A dalrészletet csak Sam Smith profilján 12 milliós nézettséget generált, már a bemutatása napján, emellett 330 000 TikTok videóhoz használták fel.

„Jamaikában hoztuk össze az ’Unholy’-t – az egyik legcsodálatosabb és legszórakoztatóbb alkotói folyamat, amiben valaha részem volt. Katartikus élmény volt ilyen módon kísérletezni. Számomra megtiszteltetés volt Kimmel dolgozni és belelátni a tehetségébe. Ez egy dal arról, ahogyan megszabadulsz mások idegen titkainak béklyóitól” – mondta a dalról Sam Smith.