Harmadik évadot is kaphat a “Nyerd meg az életed”

2022.01.04. - 15:00
A tavalyi év sikersorozata, kétség kívül a dél-koreai “Nyerd meg az életed” – “Squid Game”, amely már a bemutatása első hónapjában rekordnézettséget ért el a 111 milliós nézőszámával. Így nem volt kétséges, hogy kell a folytatás, vagyis a második évad, ám úgy tűnik az alkotók itt nem állnak meg.
Harmadik évadot is kaphat a “Nyerd meg az életed”

A “Nyerd meg az életed” – “Squid Game”, a Netflix legnézettebb produkciója lett: 1.65 milliárd streammel, már a bemutatását követő első négy hétben. A sorozat azóta a TikTokot is meghódította a zenéjével, a rajongók pedig most újabb jó híreknek örülhetnek.

Az első évad izgalmas befejezése és a hatalmas népszerűség mellett, nem volt kérdéses, hogy lesz második évad. A legutolsó hírek azonban arról szólnak, hogy a produkció ötletgazdája és rendezője Hwang Dong-hyuk  már a harmadik évadról tárgyal a Netflix-szel. „Rövid időn belül meglesz a végleges döntés” – mondta a The Kore Times-nak Hwang Dong-hyuk, aki már régebben arról beszélt, hogy úgy fejezte be az első évadot, hogy fogalma sem volt, hogyan folytatja majd a történetet. A legutóbbi interjúiban viszont elárulta, hogy a rajongók interneten megosztott teóriáiból merít ihletet a folytatáshoz.