Három év után új Twenty One Pilots album érkezik

2024.03.08. - 15:00

A Grammy-díjas duó hosszú hallgatás után végre új infókkal jelentkezett következő stúdióalbumukról, amire három évet vártak a rajongók: a ’Clancy’ címre keresztelt nagylemez május 17-én érkezik! Az korong első hírnöke a frissen megjelent „Overcompensate”, amelyhez a klipet a zenekarral régóta együtt dolgozó Reel Bear Media készítette.

Három év után új Twenty One Pilots album érkezik

Az ohioi gyökerekkel rendelkező Twenty One Pilots több, mint 33 milliárd streammel és turnéikon világszerte több, mint hárommillió eladott jeggyel egyértelműen a 21. század egyik legsikeresebb bandája, akik érdemeik számban mérhető halmozása mellett komoly újító hatással voltak generációjuk hangzására is.

A Twenty One Pilots hű követői már február elején elkezdhettek gyanakodni, hogy valami készülődik, hiszen rejtélyes levelek érkeztek számukra, valamint a streaming felületeken szép csendben leváltott vizuális anyagok is valami új érkezését sejtették. Az „Overcompensate” szintetizátor-hangsúlyos track lett, ami jól felvonultatja a banda specialitásait: az alternatív dinamikák közti átmenetek, az időfaktor érzékkel történő kihasználása, amely aztán a dal kicsúcsosodásához vezet mind fokozzák az élményt.