Harry és Meghan második esküvőt tervez

2022.08.23. - 14:00
Négy évvel azután, hogy Sussex hercegi párja királyi pompa közepette összeházasodott, szeretnék megismételni a fogadalmukat, ezúttal a szigorú udvari protokoll nyomása nélkül, ám valószínűleg a Netflix kamerái előtt.
Harry és Meghan második esküvőt tervez

Meghan Markle és Harry herceg 2018 májusában a windsori kastély St. George kápolnájában mondták ki a boldogító igent, fényűző ceremónián, 600 vendég előtt. Azóta azonban sok minden megváltozott: a hercegi pár és a brit királyi udvar között egyfajta belső háború dúl. Harry és Meghan pedig Kaliforniába költözött, ott nevelik a gyerekeiket Archie-t és Lilibethet és úgy tűnik, ezen a helyen szeretnének újra örök hűséget esküdni egymásnak.
A tervek szerint egy szűk körű ceremónián, a legközelebbi barátiak körében erősítik meg a fogadalmukat. a szertartáson természetesen ott lesznek Archie és Lilibet is, valamint Meghan édesanyja.

Van azonban még egy fél, amely boldogan venne részt az esküvőn: a Netflix. Harry-ék két éve kötöttek milliós szerződést a streaming szolgáltatóval, és az együttműködéshez mindannyian nagy reményeket fűztek, ám az eddig nem hozta meg a kívánt eredményeket.
A „Pearl” című animációs sorozatot, sugárzását amelyhez Megan Markle nagyon ragaszkodott nem sugározzák, a hercegi pár életét nyomon követő sorozat pedig még nem került adásba, annak ellenére, hogy a kamerák már hónapok óta követik Sussex hercegét és a családját. A Netflix producerei abban bíztak, hogy filmre vehetik Harry és Meghan londoni útját is, II. Erzsébet platinajubileumi ünnepségeire, ám a pár részvételét az király-családi eseményeken minimálisra szorították, csakúgy, mint a királynővel való találkozást. II. Erzsébet 15 percet adott az unokájának és feleségének és megtiltotta azt is, hogy magukkal hozzák a privát fotósukat, akinek a tervek szerint meg kellett volna örökítenie Lilibet első találkozását őfelségével, a dédnagymamájával.

Fotó: Jane Barlow – PA Images/Getty Images