Hat új dallal kiegészítve jelent meg James Arthur legújabb albumának delux kiadása

2022.03.17. - 09:00
James hosszas várakozás után, tavaly novemberben dobta piacra "It'll All Make Sense In The End" című korongját, amelynek most egy különleges verziójával lepte meg a rajongóit, rajta többek közt a „Losing You” című slágerével, ami az eredeti albumon nem szerepel.
Hat új dallal kiegészítve jelent meg James Arthur legújabb albumának delux kiadása

Az “It’ll All Make Sense In The End” nagy részét a brit X Faktor egykori győztese a pandémia alatt, Surrey-ben, az otthoni stúdiójában rögzített. Az előrelátása, a stúdióépítéssel kapcsolatos befektetése azonnal megtérült. Londontól távol, a „búvóhelyén” biztonságban érezte magát, és őszintén dalba tudta önteni nemcsak mindazt, ami inspirálja, de azt is, ami nyomasztja.

“Hirtelen a zene nagyszerűen kezdett szólni. Az első naptól kezdve megvolt az a hangzás, amit akartam. Az anyag már korán egy valódi albumnak, minőségi munkának hangzott. Ez volt az első alkalom, hogy egy és ugyanazon helyen a írtam zenét, nem pedig különböző stúdiókban, és ez a dalokon is hallatszik. Van valami igazán kényelmes abban, ha a saját otthonodban alkothatsz – ugyanakkor minden eddiginél sebezhetőbb voltam” – vallotta be James Arthur, aki az új korong delux kiadásának megjelenését követően koncertkörútra indul az Egyesült Királyságban és Írországban.

Fotó: Filmawi