Heidi Klum, a férje és Snoop Dogg együtt buliznak

2022.01.19. - 11:00
Az ex modell, aki ma televíziós műsorvezetőként dolgozik, a Twitteren jelentette be,hogy elkészült a bemutatkozó, „Chai Tea with Heidi“ című dala, mint ahogyan azt is, hogy Snoop Dogg rajongó. A dalban szerepet vállaló DJ duónak is ez a bemutatkozó felvétele, bár a zene világa és Hiedi Klum sem állt tőlük távol eddig.
Heidi Klum, a férje és Snoop Dogg együtt buliznak

Ez az első alkalom, hogy Heidi Klum a zenei színtéren is megmutatja, mit tud. A „Chai Tea with Heidi“ című dal első hallásra már ismerően csenghet, ugyanis Snoop Dogg és Heidi egy jól ismert slágert használtak sample-ként: a „Baby Jane”-t Rod Stewarttol.

„Snoop Dogg rajongó vagyok. Meséltem neki arról az ötletemről, hogy közösen készítsünk dalokat, ő pedig meghívott a stúdiójába. Szeretem az olyan számokat, amelyek táncra perdítik és szórakozásra bírják az embereket. Snoop segít nekem abban, hogy ilyen dalt készítsek” – írta Heidi Klum a Twitteren.

A dal azonban egy bővebb kollaborációban készült: Heidi Klum és Snoop Dogg mellett a WeddingCake nevű DJ duó is dolgozott a felvételen. A WeddingCake ezzel a dallal debütál, mint DJ, ám a művésznév két multi-platinalemezes producert takar, Tom Kaulitzot  és  Devon Culinert. Előbbi 2019 óta Heidi Klum férje…

A „Chai Tea with Heidi“  a Germany’s Next Topmodel ( a Topmodell leszek című tehetségkutató német kiadása ) következő szezonjának főcímzenéje lesz. A műsor házigazdája és egyik zsűritagja természetesen nem más, mint Heidi Klum.

https://youtu.be/I1Ou-kkJwKo