Hivatalos: jön a harmadik Levine-Prinsloo baba

2022.09.19. - 12:00
A Maroon 5 frontembere és a Victoria’s Secret egykori angyala harmadszorra is szülők lesznek – legalább is ez tükröződik abból a fotóból, amit Behati Prinsolo az Instagramon posztolt. A képhez annyit írt „hamarosan”. A brit bulvárlap, a Daily Mirror már hetekkel ezelőtt leleplező képeket publikált a várandós modellről, de akkor sem ő, sem Adam Levine nem erősítették meg a hírt.
Hivatalos: jön a harmadik Levine-Prinsloo baba

A modell a házuk teraszablakának tükröződésében mutatta meg a gömbölyödő hasát – ezzel hivatalosan is megerősítve az eddig bulvár szinten keringő hírt a várandóságról. Adam Levine és Behati Prinsloo, akik az 5 éves Dusty Rose és a 4 éves Gio Grace szülei, mindig is tudták, hogy nagy családot szeretnének – és jó úton haladnak az álmaik megvalósításához.

https://www.instagram.com/p/CiiqK6gvo32/?utm_source=ig_embed&ig_rid=26e97ab3-00ca-4852-9703-558a7375f741

Behati Prinsloo tavaly novemberben azt nyilatkozta az Entertainment Tonight-nak, hogy Adam Levine-nal nagyon szeretnének újra szülők lenni. „Mindig is tudtuk, hogy akarunk egy második gyereket. Ám abban a két évben, amikor két, 2 év alatti gyerekkel voltam otthon, azt mondtam magamnak ’eszedbe ne jusson!’” Ugyanakkor tudtam, hogy mégis is öt gyereket szeretnék, de nem gondoltam állandóan erre. Soha ne mondd, hogy soha! A sorsra bízzuk, és ahogy alakul. Ha valaminek mag kell történnie, az megtörténik. Nem lehet neki gátat szabni” – mondta Behati Prinsloo, nem egészen egy éve, és úgy tűnik, a sors azt akarta, hogy jöjjön a következő baba.

Az új jövevény nemét egyelőre nem tudni, de a párhoz közelálló forrás szerint, számukra teljesen mindegy, hogy egy újabb kislánnyal vagy fiúval bővül-e a család, a lényeg csak az, hogy egészséges legyen.

„Adam imádja a lányait és a világon mindennél jobban szeret lányos apuka lenni. De mindkét estben nagyon izgatott lenne – akár fia, akár lánya születik majd. Csak azt szeretné, hogy a baba egészséges legyen. Bár úgy gondolom, hogy valahol legbelül nem bánná, ha az újabb családtag fiú lenne. Egy biztos, mindketten végtelenül boldogok és alig várják, hogy bővüljön a család”