Hosszú szünet után, Shakira ismét turnéra indul

2024.04.17. - 10:00

Shakira bejelentette, hogy világkörüli turnéra indul, amellyel új albumát, a “Las Mujeres Ya No Lloran”-t népszerűsíti. Az énekesnő hétéves szünet után jelentkezett új koronggal, amelyet március 22-én dobott piacra, az új zenei anyagot bemutató koncertkörút pedig a tervek szerint novemberben startol.

Hosszú szünet után, Shakira ismét turnéra indul

A “Las Mujeres Ya No Lloran” a 12. album a latin díva diszkográfiájában. A lemezre 16 dal került fel: 7, már ismert sláger –  mint például a “TQG” Karol G-vel, a “Te Felicito” Rauw Alejandro-val és a “Copa Vacía” Manuel Turizo-val – 1 remix, valamint 8 teljesen új felvétel.

Shakira a közösségi oldalain adta hírül, hogy a “Las Mujeres Ya No Lloran World Tour” elnevezésű koncertkörútja novemberben, az Egyesült Államokból indul, és 2025-ben a világ több pontján folytatódik – egyelőre azonban nem jelentett be konkrét dátumokat. Ez lesz a kolumbiai énekesnő és dalszerző első világkörüli turnéja 2018-as “El Dorado”  koncertkörútja óta.

“Olyan izgatott vagyok, hogy végre bejelenthetem, hogy a LAS MUJERES YA NO LLORAN WORLD TOUR megvalósul! Alig várom, hogy visszatérjek a színpadra, és együtt bulizzak és ünnepeljek a farkasfalkámmal!” – írta az Instagramon Shakira.

Fotó: Mike Coppola/Getty Images