Ibiza és a Coachella után a Balaton Pikniken lép fel Sonny Fodera

2022.09.06. - 10:00
A Balaton Piknik ausztrál születésű, Londonban élő fellépője, a deep house DJ Sonny Fodera közel 100 milliós streameleéssel a Spotify-on és az Apple Music-on, az elmúlt években az elektronikus zenei műfaj egyik legkeresettebb szereplője lett, akinek zenéjét idén a siófoki Plázson a Magyar közönség is élvezheti.
Ibiza és a Coachella után a Balaton Pikniken lép fel Sonny Fodera

Idén is a Balaton és az elektronikus zenei kuriózumok játsszák a főszrepet a Piknik életében,hiszen szeptember 9 és 10-én, igazi vízparti minifesztiválként a siófoki Plázs helyszínére költözik a rendezvény, izgalmas fellépőgárdával – köztük például Sonny Foderaval.

“A house egyik legnagyobb dobása” – írta a Mixmag Sonny Foderáról, aki 23 évesen kezdett el zenélni, tíz ével később pedig pörgős, nagyhatású house zenéje már önálló zenei branddé nőtte ki magát, amely világszerte elkötelezett rajongókat szerzett.
Mixeivel és DJ setjeivel Sonny számos teltházas bulit tudhat maga mögött a világ minden pontján – headliner volt többek közt a londoni Tobacco Dock, a manchesteri Victoria Warehouse, a Los Angeles-I The Shrine és a New York-I Avant Gardner bulijain, játszott az Ibiza Rockson, és fellépett a világ legnagyobb fesztiváljain, mint a Coachella, az EDC Vegas, a Tomorrowland vagy a WMC Miami – és ezzel a lista korántsem teljes.

Remixei és saját zenei anyagai egyaránt több tucatszor kerültek be Beatport lista top10-es mezőnyébe. 2020-ban már saját kiadója, a Solotoko dobta piacra negyedik önálló EP-jét, „RISE” címen, csakúgy, mint Calvin Harris „Promises” című slágerének remixét, amely hatalmas siker lett, amit többek közt a figyelemreméltó, több mint tízmilliós streamelés is jelez. Hasonló népszerűségnek örvendett Sonny kollaborációja MK-vel és az abból született, szintén saját kiadású „One Night” is.