Igazi meglepetés-kollaboráció: Matteo Bocelli és Sebastian Yatra közös dalt készített

2022.04.13. - 08:00
A slágerlistákon történelmet író, Oscar-díjas Encanto című animációs film egyik betétdalának előadója és Andrea Bocelli fia az “Until She's Gone“ című dalhoz egyesítették erejüket. A felvétel három, különböző nyelven jelenik meg.
Igazi meglepetés-kollaboráció: Matteo Bocelli és Sebastian Yatra közös dalt készített

Az Encanto “Dos Oruguitas” című betétdala, Lin-Manuel Miranda szerzeménye Sebastián Yatra előadásában lett sláger, amelyet néhány hete a kolumbiai énekes az Oscar gálán is előadott. Matteo Bocelli, a világhírű operaénekes Andre Bocelli fia, aki dalszerzőként és előadóként is bebizonyította, hogy méltó módon követi apja nyomdokait – igaz a popzenében -, idén dobja piacra első önálló albumát, amelyről már három single is megjelent. A két fiatal előadó most közös meglepetés projekttel jelentkezett: a romantikus dal három különböző nyelven jelenik meg EP-ként – angolul (“Until She’s Gone“), spanyolul (“Tu Luz Quedó“)) és olaszul (“Un Attimo di Te”).

A felvételhez klip is készült, amelyet Matteo és Sebastian szereplésével Máltán forgattak. A dal mindhárom verzióját Mauricio Rengifo és Andrés Torres jegyzik producerként.

Fotó: Facebook/Matteo Bocelli Offical