Így szól Bob Marley dala, amikor Timmy Trumpet dance slágerré varázsolja

2022.09.12. - 08:00
A magyar közönség szeretetét pillanatok alatt elnyerte napjaink egyik legnépszerűbb DJ, producere, Timmy Trumpet, aki zseniális élőhangszeres setlistjével több hazai nagy fesztiválon is főfellépőként jelent meg idén. Az ősz nyitányaként  pedig Preziosóval és  71 Digits-szel közösen készítette el a „Three Little Birds” című slágergyanús tracket.
Így szól Bob Marley dala, amikor Timmy Trumpet dance slágerré varázsolja

 A díjnyertes lemezlovas áttörő kiadványával, a „Freaks”-szel több mint félmilliárd streaminget és hatszoros platina státuszt ért el Ausztráliában, tíz országban uralta a listákat, legutóbb pedig a R3HAB-bel közös „Turn The Lights Down Low” című feel-good trackkel izzította fel a hangulatot.

Timmy legújabb kiadványában az olasz származású Preziosóval és az egyre nagyobb sikereket elérő 71 Digits-szel állt össze, hogy elhozzák nekünk az őszt maximálisan beindító kollabjukat. A „Three Little Birds” mindenkinek ismerős lehet, hiszen egy ikonikus Bob Marley dalra épül, amit egy üdítő, lélekemelő dance-felvétellé transzformált a csapat úgy, hogy az újragondolás tiszteletben tartja az eredeti szám hangulatát.