Így szól egy szakítós dal a Panic! At The Disco szerint

2022.07.25. - 08:00
A multi platinalemezes csapat  megjelenés előt álló albumát beharangozó újabb single-je a “Middle of a Breakup” címet kapta, és Brendon Urie valamint Jake Sinclair & Mike Viola produceri és dalszerzői munkáját is dícséri. A dal klippel együtt debütált, amelyet a "Viva Las Vengeance” és a “High Hopes” videóit is készítő Brendan Walter rendezett.
Így szól egy szakítós dal a Panic! At The Disco szerint

A „Middle of a Breakup” a második single a zenekar jövő hónapban megjelenő, hetedik albumáról, amelynek címadó dalát a „Viva Las Vengeance“-t már bemutatták. Ez egyben a harmadik Panic! At hte Disco felvétel, amely vezeti a Billboard Alternative Airplay Charts listáját, emellett a „Viva Las Vengeance“ egy leggyorsabban #1 pozíciót elérő single az elmúlt egy évben.

Az új kiadvány a las vegas-i banda legelismertebb egyben legutóbbi albumuk ’Pray For The Wicked’ 2018-as megjelenését követi – benne többek között az ötszörös platinalemezes világsláger, a „High Hopes”, a hasonló népszerűségnek örvendő „Hey Look Ma, I Made It” és a „Say Amen (Saturday Night)”. A banda korábbi felvételét, a „House of Memories”-t pedig ismét felkapták a hallgatók a TikTok-on keresztül, ami a platformon 2 milliárd megtekintésen túl jár már.

A „Viva Las Vengeance“  című augusztus 19-én jelenik meg, a Panic! At hte Disco pedig aznap az NBC  „Citi Summer Concert Series“  keretében élőben, a Rockefeller Plazában mutatja be az új zenei anyagot. Szeptember 8-án Austinban, Texasban elstartol a zenekar  „Viva Las Vengeance“ turnéja is.

Addig is a zenekar legújabb felvétele, a  „Middle of a Breakup” ellenállhatatlan rock’n’rollos gitártémájában és zseniális renfrénjében a legkeserűbb szakítóknak is vigaszt nyújt, amihez egy a kultikus musicalre, a Grease-re emlékeztető, zsánerklipet társított a formáció.