Imanbek és BYOR új életre keltették Akon slágerét

2022.03.21. - 09:00
A díjnyertes DJ/producer, Imanbek most a felkapott előadóval, BYOR-ral kollaborált, és egy igazi örökzöldet öltöztetett modern köntösbe. A „Belly Dancer” Akon 2000-es évek közepén megjelent „Bananza” című slágerét veszi alapul, eg egy modern house trackbe átültetve a nosztalgikus, fülledt eredeti verziót. Az eredmény egy merész klubbanger, amire biztosan felkapja a fejét a közönség a tánctereken!
Imanbek és BYOR új életre keltették Akon slágerét

Imanbek néhány évvel ezelőtt elérte a marandót alkotók státuszát, amikor kiadta Saint Jhn „Roses” című remixét, letarolva vele a legrangosabb toplistákat. A feltörekvő tinédzserből hirtelen az első Grammy-díjas kazahsztáni producer lett. A zenész legfrissebb újdonsága, a „Belly Dancer” tökéletesen illeszkedik folyamatos fejlődéséhez, amiben ezúttal BYOR-ral, Kelet-Európa egyik legfelkapottabb elektronikus fellépőjével egyesíti erejét.

A „Belly Dancer” egy azonnal felismerhető ének köré építi fel az izzasztó hangulatot, miközben a szűrt effektek, a hűvös, erős house-ütemek és a masszív bassline szentháromsága tökéletes egységként fuzionál. A track nem meglepő módon már a TikTokon is futótűzként terjed.