Indul a Balaton Sound – vár a Rádió 1 Heineken Beach Club!

2024.06.28. - 15:10

A Rádió 1 idén is ott lesz a Heineken Balaton Soundon, ahol a világsztár fellépők mellett a WORLD IS MINE Radio Show lemezlovasai, a DISCO*S HIT csapata és Cooky is a lemezjátszók mögé állnak!

Indul a Balaton Sound – vár a Rádió 1 Heineken Beach Club!

Július 3-6. között megújuló, élményekkel teli beach-fesztiválként és a Rádió 1 Dj-ivel tér vissza a Heineken Balaton Sound Zamárdiba, ahol a nemzetközi sztár-fellépőgárda amellett már kora délutántól éjszakába nyúlóan dübörögnek majd az igazi mai slágerek is, amelyeket a WORLD IS MINE Radio Show Dj-i, a DISCO*S HIT csapata és Cooky hoz el nektek a Rádió 1 színpadára: a Warmup már 14:30-tól elstartol a Rádió 1 Heineken Beach Club-on, majd 20:00-tól nekiindulunk az éjszakának a Rádió 1 Heineken Party Club-on, ahol többek között olyan sztárfellépők is pörgetik a lemezeket majd mint Laidback Luke, Sam Feldt vagy a Switch Disco.

Idén élőben is követhetitek az eseményeket: 14:30-tól egészen 18 óráig a Rádió 1 Heineken Beach Clubból adjuk a videostreamet, majd 20 órától hajnalig pedig a Rádió 1 Heineken Party Club-ból sugározzuk YouTube-on a közvetítést.