Indul A Nagy Biciklis Futam Balázsékkal! Drukkolj, tippelj, és nyerj a Rádió 1-gyel!

2022.05.02. - 10:02
Készülj az igazi flúgos sztár-futamra! Tippeld meg ki nyeri A Nagy Biciklis Futamot, és vidd el a 100 000 forint fődíjat, vagy biztosíts magadnak egy hónapon át, minden napra egy tuti ingyenes étkezést! Nem, nem Balázs, Jani és Rákóczi Feri pattan nyeregbe…
Indul A Nagy Biciklis Futam Balázsékkal! Drukkolj, tippelj, és nyerj a Rádió 1-gyel!

Május 5-én, itt a Rádió 1-en elstartol A Nagy Biciklis Futam Balázsékkal, a Nemzeti Sportügynökség és a Bellozzo támogatásával! Reggel eldördül a startpisztoly, és három sztár nekivág a két órás szobabiciklis flúgos futamnak. Azt is eláruljuk, hogy kik róják majd a kilométereket és milyen “színekben” indulnak: Vadon Jani versenyzője Marics Peti, Rákóczi Feri versenyzője Lukács Miki, Sebestyén Balázs versenyzője pedig Kabát Peti lesz. Ők hárman azonban nem az országutaknak vagy a hegyeknek vágnak neki, hanem a stúdiónak…  vagyis a két órás szobabiciklis flúgos futamnak.

Te kinek drukkolsz? Hallgasd Balázsékat jövő csütörtökön is, tippeld meg a radio1.hu oldalon, ki lesz A Nagy Biciklis Futam győztese, mert a nyertes versenyző szavazói között kisorsoljuk a fődíjat: 100.000 forint készpénzt, valamint napi egy ingyenes étkezést, egy hónapon át, a Bellozzo étterem jóvoltából.