Ismerd meg az igazi Newiket!

2022.05.20. - 10:00
A Rádió 1 DJ-je - ígéretéhez híven - egy olyan új dallal és klippel jelentkezett, amellyel valóban közel engedi magához a közönséget. A „Lonely People” című felvétellel Newik megmutatja a számára igazán fontos dolgokat az életből.
Ismerd meg az igazi Newiket!

“Igértem, hogy lesz egy olyan video, amiből egy kicsit kiderül, hogy “who the f…k” is newik… na ez pont az. Rengeteg emlék, élmény lett beletéve, amire az életemben és karrieremben borzasztóan büszke vagyok, beleértve a CSALÁDOMAT IS, épp ezért úgy gondoltam, hogy a zenei aláfestés sem lehet egy elbagatelizált valami” – írta a Facebook oldalán Newik.

Nem véletlen, ha a dal címe és hangzása is ismerősen cseng: az alap vokál ugyanis az Eleanor Rigby című Beatles dalból ered. Newik, aki nagy tisztelője a gombafejűeknek úgy gondolja, hogy a mai generációnak is meg kell ismernie az ikonikus együttes zenéjét, amihez ő maga is hozzájárulhat.
„…egy olyan 1968-as (Beatles – Eleanor Rigby) dal feldolgozását választottam, amit egyrészt imádok, másrészt pedig a szövegét illetően rájövünk arra, hogy az élet nem habostorta…” -olvasható a Rádió 1 DJ-jének közösségi oldalán.

A „Lonely People”-hez izgalmas videoklip is készült: a rendhagyó időutazás Newik életének azon szakaszát mutatja be, amire nagyon büszke, rengeteg élmény, emlék, ereklye jelenik meg benne és ami a legfontosabb – a közönség szeretete.