Ismét verekedéssel vádolják Cardi B-t

2022.07.12. - 08:00
A YouTube-ra került fel az a Wireless fesztiválon készült videó, amelyen az látszik, hogy az énekesnő megüt „valamit” vagy „valakit” a közönség soraiban. Cardi B a Twitteren utasította vissza a vádakat, hogy egy rajongóját ütötte volna meg a mikrofonjával.
Ismét verekedéssel vádolják Cardi B-t

Mivel Cardi B többször és eléggé nagy lendülettel lendítette a kezét, benne a mikrofonnal, a videóhoz írt kommentek eléggé negatívak, és kiderül, hogy a felhasználók azon a véleményen vannak, hogy az énekesnő egy rajongóját ütötte meg. Természetesen vannak olyan kommentelők is, akik szerint Cradi B egyszerűen elveszítette az egyensúlyát, és az újbóli vádak vele szemben alaptalanok.

https://youtu.be/gtJYIA373HU

Maga az énekesnő is sietett cáfolni a vádakat a közösségi oldalakon:

„Nem, ez nem volt verekedés” – írta.

Hogy valóban mi történt, bántotta-e Cardi B egy rajongóját, védekezett vagy csak tényleg elveszítette az egyensúlyát, csak akkor derül ki, ha az érintette rajongó vagy egy szemtanú a közönség soraiból kiáll, hogy elmondja, mi is történt valójában.

Ez nem az első alkalom, amikor Cardi B-t a rajongójával szembeni agresszióval vádolják. Idén már felkerült egy videó a közösségi oldalakra, amelyen az látszik, hogy egy Las Vegas-i bevásárlóközpontban egy nő autogramot kér az énekesnőtől, aki – szemtanúk szerint – megpróbálta elmagyarázni, hogy nem szeretne autogramot adni, amikor pedig a rajongó nem tágított, durván sértegetni kezdte. Ugyanaznap, az énekesnő testőrei vertek meg egy autogramot kérő rajongót.