Itt az első dal Joe Jonas új albumáról

2024.07.26. - 08:00

Joe Jonas, a Jonas Brothers tagja, 13 év után ismét szólóalbummal jelentkezik, az új zenei projektjéhez pedig a napokban a “Work It Out” című dallal készítette elő a terepet.

Itt az első dal Joe Jonas új albumáról

„Amikor új zenét készülök kiadni, egyszerre leszek izgatott és érzelmes” – írta a közelmúltban az Instagram oldalán Joe. „Hálás vagyok, hogy együtt dolgozhattam néhány kedvenc zenészemmel és szerzőmmel. Remélem, hogy annyi boldogságot és nyugalmat találtok ezekben a dalokban, mint én.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

C U P OF J O E (@cupofjoe) által megosztott bejegyzés

Joe első szólóalbuma, a Fast Life” 2011-eben jelent meg. Az album a 15. helyig jutott Billboard 200-on. Most, 13 év után pedig érkezik a “Music For People Who Believe in Love” című új album, amelynek első előfutára a “Work It Out” című szám.

„Ez az album a hála, a remény és a szeretet ünnepe. Ezek a dalok madártávlatból tükrözik az életemet, elismerése annak a számos áldásnak, ami körülvesz” – írta Joe Jonas, amikor bejelentette a az új zenei projektet, amely október 18-án debütál. „Ez az album arról szól, milyen érzés apának lenni, milyen önmagad és mások barátjának lenni, és szól a boldogságról, amit abban találtam meg, hogy azzal keresem a kenyerem, hogy azt csinálom, amit szerete. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy bejárhatom a világot, és a zenémen keresztül kapcsolatot teremthetek az emberekkel, valamint hogy ezen a projekten lehetőségem volt együtt dolgozni a legtehetségesebb zenészekkel, szövegírókkal és producerekkel ” – mondta Joe Jonas az új album kapcsán.

Fotó:  Bryan Steffy/Getty Images