Jack Harlow újra vezeti a Billboard kislemezlistáját

2024.02.21. - 13:00

Jack Harlow hatodik, nem egymást követő héten vezeti a Billboard Hot 100-ot, a „Lovin on Me” című dalával. Ezzel a rapper megduplázta korábbi teljesítményét, amikor 2022-ben, három hétig állt az élen a „First Class” című slágerével.

Jack Harlow újra vezeti a Billboard kislemezlistáját

Az amerikai slágerlista Topa10-es mezőnyébe ezen a héten három új dal került be: Beyoncé country felvétele, a „Texas Hold’Em” száma második, Ye (korábban Kanye West) és Ty Dolla $ign közöse a „Carnival”  pedig a harmadik helyen debütált, míg Noah Kahan „Stick Season” című dala egy pozíciót javítva a héten a 10.

A „Texas Hold’Em” az egyik dal a kettő özül, amelyek Beyonce egy napon, február 11-én dobott piacra. A másik Quue Bey felvétel,  a „16 Carriages” a 38. helyen debütált a Bilboard listáján.

Az amerikai kislemezlistán a negyedik helyen Benson Boone „Beautiful Things” című dala áll, melyet Teddy Swims „Lose Control”  és Taylor Swift „Cruel Summer” című száma követ.

SZA és a „Snooze” az ötödik helyről csúszott vissza az ötödikre. A Top 10-es mezőnyt Zak Bryant és Kacey Musgraves „Remember Everything” című dala, valamint a kanadai Tate McRae és a „Greedy”  egészítik ki.

Fotó: Samir Hussein/WireImage