James Blunt húsz év után újra kiadta a "Back To Bedlam"-et

2024.10.15. - 08:00
Pontosan 20 évvel az első megjelenése után, James Blunt két új formátumban dobta piacra nagysikerű lemezét.
James Blunt húsz év után újra kiadta a "Back To Bedlam"-et

A “Back To Bedlam” napra pontosan két évtizeddel ezelőtti megjelenését követően, október 11-én dupla CD és – most először – LP formátumokban került a boltok polcaira.

Míg a piros, újrahasznosított vinyl az eredeti anyagot tartalmazza, addig a különleges CD-szett Stuart Hawkes (Ella Henderson, Anne-Marie) 2024-es újramaszterelt verzióját, valamint korábban kiadatlan demókat és dalokat – mint a „SugarCoated”, a „Butterfly” és a „Close Your Eyes” – ölel fel.
Emellett a Bedlam-korszak hatalmas slágerei is felcsendülnek: a kétmilliárd lejátszásnál járó „You’re Beautiful” és az ötszázmilliós streamet átlépő „Goodbye My Lover”.

A ’Back To Bedlam’ sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a 2000-es évek 10 legkelendőbb albuma között szerepel, elnyert két Brit-díjat és két Ivor Novello-díjat, illetve öt Grammy-jelölést kapott. James Bluntot a világ minden táján elismerik őszintesége, szellemessége és varázsa miatt, ami nemcsak dalain keresztül, hanem a színpadon és a lebilincselő közösségi médiás humorizálásán keresztül is megnyilvánul.