Jason Derulo bemutatta a „Slidin” hivatalos klipjét

2022.07.14. - 06:00
Jason Deulo ezúttal is egy izgalmas videóval lepte meg a rajongóit, aminek látványos képi világához  Michael Garcia rendező  mellett a  web3 technológia is nagyban hozzájárult.
Jason Derulo bemutatta a „Slidin” hivatalos klipjét

„Az egész eddigi karrierem során mindig igyekeztem új és kreatív módot találni arra, hogy kommunikáljak a rajongómmal, a technológiák pedig mindig is ennek a filozófiának a középpontjában álltak” – mondta Jason Derulo. „Egy ideje figyelemmel kísérem, és ki is használom a web3 tér nyújtotta lehetőségeket, és az, hogy látom, milyen nagy hatással van a közösségekre, folyamatos pörgésre ösztönözi az agyamat” – mondta a Jason Derulo a „Slidin” klipjének bemutatása kapcsán.

A Michael Garcia rendezte klip képi világa nem áll messze a Derulotól megszokott szórakoztató, energikus és magával ragadó videóktól. „Amikor Jasonnal beszélgettünk, mindketten tudtuk, hogy ez a dal egy monumentálisabb klipet kíván, amely igazán passzol a felvételhez. Valami elegánst, szexit és nyarat kiáltót… A végeredmény mindkettőnket nagyon izgatottá tett” – árulta el a rendező.

A „Slidin”-t Jason Derulo a jelenleg a slágerlisták élén tanyázó rapper, Kodak Black-kel kollaborációban készítette. A dal roducerei Derulo mellett Jason Evigan, Lionel Crasta és Bluf & Smile High-

Jason Derulo jelenleg a TikTok legnépszerűbb sztárjai közt van, ő a negyedik legnagyobb követőtáborral rendelkező férfi felhasználó a vidómegosztó platformon.

Fotó: Gilbert Carrasquillo/GettyImages