Jason Derulo készen áll a nyár meghódítására

2022.05.27. - 14:00
A többszörös platinalemezes énekes napsütötte bulihimnusszal jelentkezett, amelyet a nagyszerű Kodak Blackkel közösen jegyez.
Jason Derulo készen áll a nyár meghódítására

„A „Slidin’” éppen időben érkezik, akárcsak egy várva várt nyári vakáció” – mondta Derulo. És valóban, a feel-good, karibi hangulatú pop újdonságot hallgatva egyenesen a tengerpartra képzeljük magunkat. A fülbemászó alap és Jason azonnal felismerhető, tüzes vokálja most is verhetetlen párost alkot, míg Kodak Black rapbetétje extrán izgalmas löketet ad a rádióbarát tracknek.

Jason Derulo kreativitásával, folyamatos zenei újításaival mára a világ egyik kedvenc popelőadójává nőtte ki magát: mióta a díjnyertes énekes-dalszerző áttörő „Whatcha Say” című megahitjével berobbant, több mint 200 millió lemezt adott el és 18,2 milliárdot is meghaladó streamet ért el világszerte. Mindemellett zseniálisan kihasználta a social media adta lehetőségeket, és mára több mint 117 milliós követői bázist épített ki saját felületein.

TikTokon jelenleg a 11. legnagyobb fiók az övé, így nem meglepő, hogy egy izgalmas kihívással jelentkezett a platformon: a „Slidin’” zenéjére táncolók bekerülhettek új klipjébe.

Idén a SZIN-en is találkozhatunk a Jason Deruloval előadóval, aki a legnagyobb sikerei mellett új számát is bemutatja majd élőben.

Fotó: Tommaso Boddi/Getty Images