Jennifer Lopez és Ben Affleck már papíron is egy pár

2022.07.18. - 08:00
a hétvégén megtörtént a nagy esemény, amire rajongók milliói vártak világszerte: Jennifer Lopez és Ben Affleck összeházasodtak. A ceremónia szűk körű volt, JLo gyerekei részvételével, a híres Vegasi”- „Little White Wedding” kápolnában. A nagy napról Jnnifer Lopez rajongói első kézből értesülhettek, az énekesnő ugyanis hírlevelében számolt be az eseményekről.
Jennifer Lopez és Ben Affleck már papíron is egy pár

„A szerelem gyönyörű, a szerelem figyelmes, és kiderült, hogy a szerelem türelmes. Húsz éve türelmes” – írta Jennifer Lopez.
„Tegnap este elrepültünk Vegasba, ahol másik négy párralegyütt  álltunk sorban a házassági papírokért – mindannyian ugyanazt az utat tettük meg az esküvő fővárosába (…) mindannyian egyet szerettünk volna, hogy a világ társakként tekintsen ránk, és hogy a szerelmünkről tanúbizonyságot adjunk a legősibb és legáltalánosabb módon, a házassággal.”

JLo és BenAffleck a klasszikus kis fehér kápolnát választották,hogy kimondják az igent, a szertartás után pedig még Elvis egykori pink Cadillacjében is fotózkodtak- ahogyan kell.

„A legjobb tanúval, akit el tudsz képzelni, egy ruhával egy régi filmből, és egy öltönnyel Ben szekrényéből…felolvastuk a fogadalmainkat és átadtuk egymásnak a gyűrűket, amelyeket hátralévő életünkben viselni fogunk”— írta JLo, aki már hivatalosan Mrs. Jennifer Lynn Affleck.

Hogy hogyan készülődött Jennifer Lopez a nagy pillanatra? Itt meg lehet nézni

Itt pedig Ben Affleck készülődése látható.

Forrás/Fotó: onthejlo.com