Jennifer Lopez lemondta a turnéját

2024.06.03. - 08:05

JLo a 2024-es, nyári turnéja minden koncertjét lemonda– számolt be a Deadline online kiadása a hétvégén. A „This Is Me… Live” turné szervezője, a Live Nation képviselői azt nyilatkozták, hogy „Jennifer szünetet tart, hogy a gyerekeivel, a családjával és közeli barátaival lehessen”.

Jennifer Lopez lemondta a turnéját

Az énekesnő hivatalos weboldalán közzétett nyilatkozatában elnézést kért rajongóitól, amiért csalódást okozott nekik. Biztosította őket, hogy „nem tenném ezt, ha nem lennék biztos benne, hogy ez abszolút szükséges. Ígérem, hogy kárpótollak benneteket, és újra együtt leszünk” – írta Jennifer Lopez.

Márciusban JLo már törölt hét fellépést abból a turnéból , amely öt év után az első koncertkörútja volt. Az okról akkoriban az a hír járta, hogy nem nagyon fogytak a jegyek. Áprilisban a „This Is Me… Now” turnét átnevezték „This Is Me… Live/The Greatest Hits”-re, azzal a reménnyel, hogy az ismertebb dalok növelik a jegyeladásokat. Jennifer Lopez legnépszerűbb slágerei, mint például a Jenny from the Block, If You Had My Love, az I’m Real vagy az Ain’t It Funny, 22 – és 10 évvel ezelőtti albumokról származnak és úgy tűnik, az új korong nem nagyon keltette fel a rajongók érdeklődését.

Az énekes – színésznő az utóbbi hetekben a Netflix “Atlas” című filmjének bemutatásával volt elfoglalva, amelyben szerepel.

Fotó: Presley Ann/Getty Images