Jim Carrey-vel érkezik The Weeknd új albuma

2022.01.04. - 11:00
A kanadai zenész a Twitteren jelentette be, hogy pénteken, január 7-én jelenik meg a legújabb zenei projektje, „Dawn FM” címmel. Az albumon közreműködők névsora eléggé figyelemreméltó.
Jim Carrey-vel érkezik The Weeknd új albuma

The Weeknd a közösségi oldalon közzétette beharangozójában azt ígéri, hogy az új lemezel – amlyen nagy valószínűséggel hallható lesz a “Take My Breath” és a Post Melone-al közös “One Right Now” is – egy „új hangzás-univerzumot hoz elő a tudatából”. Emellett azt is elárulta, hogy a napokon belül megjelenő albumán többek közt olyan nagyszerű zenészekkel dolgozott együtt, mint Quincy Jones, Tayler vagy Lil Wayne. Ám a közreműködők közül a legnagyobb meglepetés Jim Carrey személye.

https://twitter.com/theweeknd/status/1478004774771441664

A színész maga is kommentálta a Twitteren a közös munkát, illetve az új albumot – amelyet a bejegyzése szerint ő már végighallgatott. Carrey szerint a lemez dalai igazán mély és elegáns hangzásuk mellett még táncra is perdítették. „Le vagyok nyűgözve, hogy részese lehetek ennek a szimfóniának” – írta a komikus – és ezúttal nem viccelt.

Kíváncsian várjuk a kollaboráció eredményét!

 

Fotó: Pari Dukovic