Jön a Bieber baba!

2024.05.10. - 07:00

Tegnap Justin és Hialey Bieber gyönyörű fotókat és videókat posztoltak, amelyekkel felfedték, hogy első közös gyereküket várják. A csodás hírt pedig az esküvői fogadalmuk megújításával ünnepelték meg.

Jön a Bieber baba!

A videón Hailey egy mezőn áll, fehér csipke ruhában és fátyolban, fekete napszemüveget visel, míg Justin Bieber távolabbról képeket készít róla egy bundás, oversize dzsekiben és a védjegyévé vált hátracsapott baseball sapkában. Az idillikus jelenet tökéletesnek tűnik az esküvői fogadalom megújításához – ami a videó végén meg is történik.

A közösségi médiban évek óta figyelték Hailey terhességének jeleit. A rajongók gyűjtötték a „jeleket”, arról, hogy Hailey esetleges pocakját takargatja, miközben kedvenc crop topjait viselte. Ám eddig mindezek téves találgatások voltak. Most azonban már semmi kétség nem fér Hialey Bieber gömbölyödő hasához. A pár pedig meg is erősítette a hírt.

A terhességi bejelentés előtt Justin és Hailey Bieber is többször is beszélt arról, hogy szeretnének szülővé válni. “Olyan nagyon szeretnék gyerekeket, de félek” – árulta el Hailey korábban egy májusi interjúban. „Elég, hogy az emberek mindenféléket mondanak a férjemről vagy a barátaimról. Nem tudom elképzelni, hogy szembesülnöm kell olyan emberekkel is, akik a gyermekről beszélnek bántó dolgokat”