Jön Balázsék mikrofoci házibajnoksága

2024.06.23. - 19:59

Minden hétköznap reggel Balázsék mikrofoci HB-ja a Konzolvilág, a Burger King® és a Gree légkondicionáló támogatásával a Rádió 1-en!

Jön Balázsék mikrofoci házibajnoksága

A legőrültebb celebek jönnek a Rádió 1 stúdiójába és megküzdenek a mikrofoci bajnoki címért! Pályára ül: Kabát Peti, Curtis, Moh, Takács Zsuzsi, Megyeri Csilla, Frohner Fecó, Puskás Peti, Ekanem Bálint, Brúnó és Kamarás Norbi.

Figyeld Balázsékat, telefonálj, mert a két legszerencsésebb hallgató választhat a legőrültebb celebek közül és ha az ő kiválasztottja nyeri a reggeli mikrofoci HB-t, máris nyer: reggelente egy PlayStation 5 gépcsomagot a Konzolvilág felajánlásával és egy 50 ezer forint értékű Burger King® vásárlási utalványt.

Ha nem sikerült adásba kerülnöd, akkor se csüggedj, hallgasd a Rádió 1-et egész héten, nézd online, tippeld meg SMS-ben vagy Viber üzenetben, hogy ki nyeri a reggeli mikrofoci HB-t, mert a tippeket beküldők között pénteken kisorsolunk egy szerencsést, aki nyer egy Gree Comfort X 3,5 kW teljesítményű klímaberendezést beszereléssel a Gree légkondicionáló jóvoltából.

Jön Balázsék mikrofoci HB-ja hétfőtől-péntekig minden reggel Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel, Ráskó Eszterrel és a legőrültebb celebekkel, itt a Rádió 1-en!