Justin Timberlake Jimmy Fallonnal karácsonyozik

2024.09.26. - 10:00
Justin Timberlake a turnéjára koncentrál és karácsonyra készül - természetesen egy kis zenés hangolódással.
Justin Timberlake Jimmy Fallonnal karácsonyozik

Justin Timberlake nem kommentálta az ittas vezetése ügyében hozott ítéletet, amikor a napokban a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vendége volt, amely az első televíziós szereplése, azóta, hogy nyáron azután ült a volán mögé, hogy alkoholt fogyasztott. Beszélt ellenben a turnéjáról és Jimmy Fallonnal egy kis karácsonyi hangulatot is csempészetek a műsorba.

Jimmy Fallon show-jában főként Justin „Forget Tomorrow” turnéja volt a téme, amelyhez a héten bejelentett további 10 észak-amerikai koncertdátumot is, a jövő év elejére.

A jóhangulatú beszélgetés és sok viccelődés közepette a műsorvezető felfedte a nézők előtt, hogy Justinnal közösen rögzítettek egy karácsonyi dalt Fallon ünnepi albumához, amely november 1-én jelenik meg. A „You’ll Be There” című felvétel intrója karácsonyi csengőhangok és ukulele mix, ami leginkább kellemes karibi hangulatot teremt – „semmi sem adja vissza jobban a karácsonyt, mint az ukulele” – viccelődött Timberlake, miközben a nézők hallhattak is egy kis részletet a dalból, és mér egy kis vicces táncjelenetet is a Timberlake-Falllon párostól.

Az alábbi videón 6:34-től látható, hogyan kerül karácsonyi hangulatba Justin Timberlake és Jimmy Fallon:

📷Todd Owyoung/NBC/Getty Images