Justin Timberlake újabb dal részletét osztotta meg az új albumáról

2024.02.21. - 15:00

Érkezik az újabb kislemez Justin Timberlake megjelenés előtt álló, „Everything I Thought It Was”  című albuma második kislemeze, a “Drown” amelynek címét és megjelenési dátumát az NSYNC egykori frontembere egy Instagram videóban jelentette be és egy részletet is megosztott a dalból.

Justin Timberlake újabb dal részletét osztotta meg az új albumáról

Az Instagram videón Timberlake zongorán játszik és néhány strófát énekel a “Drown” -ból , ami az előzetes alapján egy érzelmes balladának ígérkezik. Az új dal pénteken, február 23-án jelenik meg, az évek óta várt hatodik Timberlake  stúdióalbum, az „Everything I Thought It Was” részeként.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Justin Timberlake (@justintimberlake) által megosztott bejegyzés

“Eljutottam Londonba értem, még mindig gyógyulokfélben vagyok ebből a megfázásból. De megpróbáltam kezelni”, írta a 43 éves előadó. “Nagyon izgatott vagyok az új zene miatt és minden más dolgot illetően, ami ezen a héten várható” – írta a zenész a közösségi oldalán.

Január 25-én, majdnem hat év szünet után, Justin Timberlake piacra dobta első szóló kislemezét a “Selfish”-t, az új albuma előfutáraként.  A dal a Billboard Hot 100-as listán a 19. helyen debütált. A tervek szerint az  „Everything I Thought It Was” március 15-én érkezik a zenei piacra.

Fotó:  Leon Bennett/Getty Images