Juttasd Oscar-díjhoz a kedvenc filmedet és legyél ott jövőre a Los Angeles-i gálán

2022.02.16. - 07:00
Az Amerikai Filmakadémia úgy határozott, hogy lehetőséget ad a közönségnek is, hogy Oscar-díjhoz juttassa a kedvenc 2021-es  filmjét – függetlenül attól, hogy az szerepel-e a jelöltek között. Három szerencsés szavazó pedig jövőre ott lehet az Oscar-ceremónián.
Juttasd Oscar-díjhoz a kedvenc filmedet és legyél ott jövőre a Los Angeles-i gálán

Miután éles kritikák érték azért, hogy a jelöléseknél hanyagolta többek közt a pandémiát követően, a mozik „feltámadásában” legnagyobb szerepet játszott, a Pókember: Nincs hazaút című produkciót, valamint más közönségkedvenc filmeket, az Amerikai Filmakadémia úgy döntött, hogy, a nézők is jelölhetik a kedvenc alkotásukat, amely különdíjat kap a március 27-ei 94. Oscar-gálán, amelynek házigazdái idén Amy Schumer, Regina Hall  és Wanda Sykes lesznek.

A filmrajongók a Twitteren szavazhatnak a kedvencükre a   #OscarsFanFavorite és #Sweepstakes hashtagek használatával. A szavazás a héten indult és március 3-ig tart. Amely filmről addig a legtöbbet tweetelnek ezekkel a hashtagekkel, elnyeri a 2022-es Oscar közönségdíját. És ez még nem minden! Három szerencsés Twitter-szavazó 2023-ban ott lehet Los Angelesben, a 95. Oscar-gálán, mint díjátadó. Természetesen az utazásukat az Amerikai Filmakadémia állja.

Fotó: Pxhere