Katy Perry új dance felvétellel jelentkezett

2024.08.12. - 08:00

Katy Perry piacra dobta legújabb kislemezét, a “Lifetimes”-t, a  „határtalan szeretet és kimeríthetetlen energia” jegyében.  A dal a szeptember 20-án érkező, “143” című albumának egyik előfutára.  A felvétel nyári hangulatához passzoló klipet is kapott, amelyet a Bad Bunny-val és  Rosalíával is dolgozó Stillz rendezett, és  Ibizán forgatták.

Katy Perry új dance felvétellel jelentkezett

„A ’Lifetimes’ arról szól, hogy ráleljünk az életünkben az egyetlen mély és kielégítő szeretetre, hogy a lelki társat nem mindig a partnerünkben találjuk meg  – lehet a gyerekünk, a legjobb barátunk, vagy akár a házikedvencünk. Számomra ez a lányom – minden este megkérdezem tőle: ‘Rám találsz majd minden életben?’ Ő igennel válaszol, és én úgy érzem, megtaláltak” – mondja Katy Perry.

Szeptember 20-án, pénteken Katy lesz a fő fellépő a brazíliai Rock in Rio fesztiválon, amely az első fellépése lesz Rio de Janeiróban 2015 óta. Katy lesz a headlinere is a Telstra Pre-Game Entertainment  showján, a Toyota AFL 2024 döntőjén Melbourne-ben, Ausztráliában, szeptember 28-án, szombaton.