Kávézás és még sok minden más - a Tchibo 30 éve Magyarországon.

2022.05.14. - 10:23
A Tchibo útra kel a 30-adik születésnapja alkalmából, hogy országszerte elvigye a kávézás egyedi élményét és sok szórakoztató meglepetést, illetve nyereményeket minden meglévő és jövőbeni kávérajongó számára. A Tchibo Barista Bár 2022. május 14-én indul, és több mint 11 városba látogat el, egészen 2022. június 25-ig.
Kávézás és még sok minden más - a Tchibo 30 éve Magyarországon.

Mitől egyedülálló a Tchibo? Minden egyes kávészemtől kezdve az egész vállalatig! A Tchibo ugyanis az egyetlen olyan cég, amely nem csak egyedülálló és kiváló kávéval, hanem kávéfőzőkkel és egyéb kávés kiegészítőkkel is rendelkezik. Mindezt a saját webáruházában és üzleteiben és az ezekben található, különleges kávébárukban mutatja meg: kiváló minőségű, kimért szemes kávék, hangulatos kávézási lehetőség és rendszeresen megújuló témákra épülő színes termékkínálat jellemzi a Tchibo filozófiáját. A kávézáshoz kapcsolódó termékek melllett prémium minőségű használati cikkeket, mint például konyhai eszközöket, lakásfelszerelést, műszaki termékeket, sporteszközöket, divatárut, kiegészítőket és ékszereket is kínál.

 width=

Kedvenc kávéja a szemes, az őrölt, netán az instant vagy éppen a kapszulás? A Tchibo kínálatában megtalálja az ízlésének megfelelőt, ráadásul minden árkategóriában. Igazi specialitás a Tchibo Barista prémium kávé, amelyhez a Latin-Amerikából származó 100% Arabica kávécseresznyét gondosan szüretelik és válogatják. A kávészemeket aztán fajtánként külön-külön pörkölik, hogy az összes szem a lehető legjobb ízű legyen. Ami pedig a pörkölést illeti, a Tchibo a hagyományos, dobpörköléses technológiát alkalmazza, ami azt jelenti, hogy a szokásosnál hosszabb ideig tartó, lassabb, alacsonyabb hőmérsékleten történő eljárás során több aroma marad a kávészemekben, így különlegesen gazdag, egyedi ízélményben részesül mindenki, aki Tchibo Barista kávét kortyol.

A kiváló minőség és az egyediség mellett a Tchibo számára kiemelten fontos a fenntarthatóság. Ezért a Barista szemes, őrölt, pörkölt és kapszulás kávékat fenntartható tanúsítvánnyal – mint például a Fairtrade vagy a Rainforest Alliance – ellátott gazdaságoktól szerzi be a vállalat.

(szponzorált tartalom / Tchibo)