Készül Britney Spears életrajzi filmje

2024.08.05. - 10:00

Universal Pictures stúdió bejelentette, hogy életrajzi filmet készít Britney Spearsről, miután megvásárolta a popsztár emlékiratainak jogait, adta hírül az Associated Press és az AFP hírügynökség.

Készül Britney Spears életrajzi filmje

A vállalat sajtóközleménye szerint a filmet Jon Chu (“Őrült gazdag ázsiaiak”) fogja rendezni. Az életrajzi film forgatókönyve, Britney Spear, tavaly ősszel megjelent, “A nő bennem” című memoárja alapján készül. A könyvből csak az Egyesült Államokban több mint 2,5 millió példányt adtak el.
Miután a Universal Pictures megszerezte a filmadaptáció jogait, a La La Land producere, Marc Platt irányítja a projektet, stúdió sajtóközleménye szerint a filmet Jon Chu (“Őrült gazdag ázsiaiak”) rendezni.

“Titkos projekten dolgozom Marc Plattal. A kedvenc filmjeimet mind ő készítette” – írta nemrég Britney Spears a közösségi médiában.

A Universal Pictures stúdió, amely a N.W.A hip-hop zenekarról és az Eminemről szóló életrajzi filmek mögött is áll, a Britney-mozi mellett, két másik, nagyszabású, zenei vonatkozású produkció, a Snoop Dogg és Prince életéről szóló filmek előkészületein dolgozik.