Kiderült miért öregedett meg The Weeknd

2022.01.09. - 10:44
A kanadai zenész pénteken dobta piacra legújabb, Dawn FM című albumát, amelynek borítóján 70 évesen látható. The Weeknd megmagyarázta miért.
Kiderült miért öregedett meg The Weeknd

A legtöbb hírességgel ellentétben, akik pénzt és időt nem kímélve, bármire hajlandóak, hogy egyre fiatalabbnak és ránctalanabbnak tűnjenek, The Weeknd pont az ellenkezőjéről döntött: megmutatja a rajongóinak, hogyan néz majd ki pár évtized múlva, az időtől barázdált arccal és őszbehajló hajjal.

A zenész legutóbbi is markánsan kinyilvánította véleményét a külsejével, amikor sokáig kötésekkel borított arccal jelent meg: akkor azt a magyarázatot adta, hogy tükröt szeretne mutatni azoknak az embereknek, köztük hírességeknek, akik a kés alá fekszenek és megváltoztatják a külsejüket, csak azért, hogy tessenek másoknak és így vívjanak ki elismerést.

Most pedig arra a kérdésre, miért öregíti magát tudatosan, a zenész azt a magyarázatot adta, hogy számára fontos, hogy az emberek elfogadják, nem az a fontos, hogy vonzó légy – a magával ragadó (élet)történeted viszont annál inkább. Az új lemeze borítóján látható 70 éves önmagával pont ezt az üzenetet szeretné közvetíteni.