Kylie Minogue és Bebe Rexha először egy dalban

2024.07.15. - 12:00

Kylie Minogue új dance felvétellel jelentkezett, ám nem egyedül, hanem Bebe Rexhával és Tove Lóval közösen. Az „My Oh My” című dalban Tove Lo másodszor működik együtt Minogue-gal, Bebe azonban először dolgozott együtt az ausztrál kolléganőjével. Hogy mi sült ki egy ikrek egy skorpió és egy szűz közös munkájából? Meg volt írva a csillagokban.

Kylie Minogue és Bebe Rexha először egy dalban

A három énekesnő az elmúlt napokban a közösségi médiában több videós előzetesekkel sejtette a a közös dal érkezését, amely igencsak emlékeztet Minogue mega slágerére, a „Can’t Get You Out Of My Head” című dalra, a „la la la” refrénnel.
Az „My Oh My” producere Steve Mac, aki olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Calvin Harris, Little Mix, Ed Sheeran, One Direction és P!nk. A dal kapcsán kiadott közlemény szerint a „rendeltetése, hogy a klubok kedvenc nyári dance slágere legyen”.

Tove Lo másodszor dolgozik együtt Kylie Minogue-gal – korábban a 2019-es „Really Don’t Like U” című dalt készítették közösen, Bebe Rexha és Kylie között azonban ez az első együttműködés.

Fotó: Getty Images/YouTube/Warner Music Group