Lady Gaga énekli a Top Gun: Maverick főcímdalát

2022.04.28. - 12:00
Lady Gaga tegnap az Instagramon megerősítette a hírt, hogy ő adja elő a "Hold My Hand" címet viselő dalt. A szerzeményt Lady Gaga és a film egyik zeneszerzője, Hans Zimmer közösen írta, és a hírek szerint vetekszik az eredeti film ma már klasszikussá betétdalával, a "Тake My Breath Away" –el.
Lady Gaga énekli a Top Gun: Maverick főcímdalát

Lady Gaga azt írta, hogy évekig dolgozott a dalon.”Ez egy szerelmes levél a világnak, egy nagyon nehéz időszakban és azután is” – tette hozzá.
Az énekesnő még a hét elején a Twitteren, több rejtélyes bejegyzésben utalt arra, hogy valami újdonságra készül, kiposztolva egy ismeretlen dalszöveg részleteit. „Nagyon régóta szerettem volna, hogy hallhassátok. És nagyon izgatott vagyok, hogy május 3-én ez megtörténhet” – írta a következő bejegyzésbe Lady Gaga. Azóta pedig egy kép is felkerült a közösségi oldalakra, valószínűleg a dalhoz készült klipből, ami a hírek szerint már elkészült – természetesen Tom Cruise szereplésével.

https://www.instagram.com/p/Cc3EmwyscDC/?utm_source=ig_web_copy_link

A The Sun úgy tudja, hogy a dalt április végén kellett volna bemutatni, ám a producerek kicsit „visszafogták” a megjelenést – valószínűleg a film cannes-i bemutatója miatt, ami május közepén lesz.

Még a dal megjelenése előtt a sajtóban már olyan vélemények láttak napvilágot, hogy a “Hold My Hand”- nek biztos helye van a 2023-as Oscar jelölések között.