Lánykérés élő adásban? Valentin-napi esküvő Balázsék szervezésében? A Rádió 1-gyel ez sem lehetetlen!

2022.01.03. - 07:00
Eddig bizonytalan voltál, hogyan csináld? Balázsék segítenek! Ha elég bevállalós vagy, hogy élő adásban kérd meg a barátnőd vagy a barátod kezét, és a Rádió 1 összes hallgatója a tanúja legyen a Balázsék által szervezett nagy napnak – eljött a te időd!
Lánykérés élő adásban? Valentin-napi esküvő Balázsék szervezésében? A Rádió 1-gyel ez sem lehetetlen!

A Valentin-nap közelebb van, mint gondolnád, és mi lenne romantikusabb, mint ezen a napon megházasodni – ez akár veletek is megtörténhet, mert Balázsék tényleg összeadnak! Na jó, igazi anyakönyvvezető előtt mondhatjátok ki a boldogító igent az Esküvőpalotában, egy valódi álomesküvőn, amelynek összes költségét a Rádió 1 és az Esküvőpalota állja- a ruháktól a dekoráción át egészen az arany karikagyűrűkig.

Eddig nem tudtad, hogyan, mikor milyen szavakkal kérd meg a szerelmed kezét? Itt az alkalom! Balázsékkal elég bevállalós lehetsz, és Valentin-napon teheted fel a kérdést: “hozzám jössz”?

Mit kell tenned?

Január 3. és 12. között írj egy rövid emailt Balázséknak a valentin@radio1.hu email címre a szerelmi történetetekkel, és ha te leszel a kiválasztott, élő adásban kérheted meg a szerelmed kezét Valentin-napon. Így megnyerhetitek a romantikus élményajándékok egyikét vagy akár a felejthetetlen nászutat a Dunakanyarba a meglepkék.hutól. Ha pedig a hallgatóknak a te lány/fiúkérésed tetszett a legjobban, ti lesztek a kiválasztottak, akiket Balázsék élő adásban adnak össze egy valódi álomesküvőn.

Még nem találtad meg (vagy már megtaláltad) azt, akivel összekötnéd az életed, de a romantikus éned nem nyugszik? Hallgasd a Rádió 1et és Balázsékat január 10. és 13. között, kövesd figyelemmel a lány/fiúkérést, és szavazz január 31-február 6. között a kedvenc jegyespárodra a Rádió 1 weboldalán, hogy Valentin-napon egybekelhessenek.

Ezután felgyorsulnak az események: február 7-én kiderül, ki lesz az a szerencsés pár, akiket Balázsék élő adásban adnak össze az Esküvőpalotában, február 14-én pedig eljön a nagy nap, virágesővel, sok-sok meglepetéssel, Elvisszel, és igazán különleges nyoszolyófiúkkal…