Lemezre került Kelly Clarkson „karaokeja"

2022.06.17. - 12:00
A modern slágerektől az időtlen klasszikusokig, minden szívének kedves feldolgozást megtalálhatunk a világhírű, háromszoros Grammy-díjas énekesnő-dalszerző, Kelly Clarkson új, "Kellyoke" című EP-jén.
Lemezre került Kelly Clarkson „karaokeja"

Billie Eilish „Happier Than Ever” és Whitney Houston „Queen Of The Night” új kiadása során már meggyőződhettünk arról, hogy Kelly ikonikus hangja teljesen új jelentést társít az eredeti dalokhoz. A kislemez darabjai mind kapcsolódnak az előadó saját karrierútjához és élettörténetéhez.
Saját televíziós műsorában, a „The Kelly Clarkson Show”-ban több mint 500 kiemelkedő felvétellel foglalkozott már az énekesnő, így a „Kellyoke” szinte önálló intézménnyé vált a 2019-es indulás óta

„Lehet, hogy még nem adtam elő Whitney „Queen Of The Night” című számát a showban, de kevésbé ismert tény, hogy ezt a legelső demókazettámon már feldolgoztam… mondhatni a „Kellyoke” volt az, amivel az egész kezdődött!” – mesélte az énekesnő.

Clarkson kedvenc feldolgozásainak új stúdiófelvételeit tartalmazza a hat számból álló kollekció, amelyen Linda Ronstadt, Shaed és a Radiohead egy-egy szerzeményét is felfedezhetjük. A „Queen Of The Night” pedig talán mind közül a legdögösebb produkció:

Fotó: NBC/Getty Images