Leonardo DiCaprio lépett Zayn Malik helyére

2022.09.26. - 08:00
Nagyon úgy tűnik, hogy igaznak bizonyul a hír, miszerint Gigi Harid Leonardo DiCaprioval jár. Kettejük kapcsolatáról már egy ideje keringenek a pletykák, amelyeknek az adott alapot, hogy néhány hete, a New York-i divathét idején a párost a Casa Cipriani nevű étteremben látták együtt. A brit bulvárlap, a Daily Mail forrása szerint ez egy valódi randi volt.
Leonardo DiCaprio lépett Zayn Malik helyére

„Gigi és Leo egy párt alkotnak. Együtt járnak és nagyon szerelmesek” – mondta a Daily Mailnek a pár közös ismerőse. Azért szeretnek oda járni (a Casa Ciprianiba), mert ott zavartalanabbul lehetnek kettesben, anélkül, hogy tartaniuk kéne attól, hogy az emberek fotózni kezdik őket vagy túlságosan feltűnne a jelenlétük” – írta a Daily Mail az anonim forrására hivatkozva. Gigi Hadid és Leonardo DiCaprio között egyébként 20 év korkülönbség van, de Gigi a 27 évével még így is idősebb a színész eddigi barátnőinél, akik jellemzően nem voltak 25 évnél idősebbek.

Állítólag Gigi Hadid és Leonardo DiCaprio románca valamivel több, mint egy hónapja tart – a színész éppen akkoriban szakított az előző barátnőjével, Camila Morrone-val.  Gigi Hadidnak ez az első kapcsolata, azután, hogy 2021-ben szakított gyereke apjával, az énekes Zayn Malikkal.

Fotó: Victor VIRGILE/Getty Images, Steve Granitz/Getty Images