Lizzo mégis új albumon dolgozik?

2024.09.06. - 10:00
Az énekesnő új videót tett közzé az Instagramon, amelyben azon kívül, hogy ismét sokat mutatott a testéből, új zenék érkezésére is utalt.
Lizzo mégis új albumon dolgozik?

Annak ellenére, hogy nemrégiben bejelentkezett Baliról és bejelentette, hogy kivett „egy szabad évet”, hogy „megőrizze a belső békéjét”, Melissa Viviane Jefferson – ahogyan az énekesnőt valójában hívják -, a napokban mégis utalt arra, hogy új albumon kezdett dolgozni.

„Nem akartam ezt feltölteni, de a 2021-es énem nagyon büszke lenne a 2024-es énemre. NEM csak a testemről beszélek, ha TUDNÁTOK, mennyit tettem az elmúlt évben a mentális és érzelmi egészségemért… ne aggódjatok, írok egy albumot erről” – írta az énekesnő az Instagramra posztolt videójához.

Lizzo nem először jelent be szünetet a karrierjében, amely gyakorlatilag tavaly óta stagnál, miután korábbi táncosai pert indítottak ellene, súlyos zaklatási vádakkal. Idén márciusban az énekesnő azt mondta: „FELADOM” – az interneten róla szóló bántó kommentekre reagálva. Néhány nappal később tisztázta, hogy nem hagy fel a zenével, csak nem figyel többé a rá zúduló „negatív energiára”.

📷Getty Images