Lizzo saját tehetségkutató műsort indít

2022.02.21. - 11:00
A valóságshowban Lizzo, olyan, hozzá hasonlóan telt lányokat szeretne felfedezni, akik a világkörüli turnéján táncosként csatlakoznak hozzá a színpadon.
Lizzo saját tehetségkutató műsort indít

A „Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls” című műsor az Amazon Studios égisze alatt készül, és a hétvégén bemutatott előzetes szerint – Lizzo személyiségéhez hűen – egy igazán pörgős és inspiráló showra számíthatnak a nézők.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lizzo (@lizzobeeating)

Az énekesnő már tavaly tavasszal beharangozta, hogy saját tehetségkutató műsorral jelentkezik: „Itt az ideje, hogy felfedezzem a tehetséges, telt lányokból álló álomcsapatomat. Éreztétek már úgy, hogy nem tudtok kibontakozni, hogy alábecsülnek. Akkor pont rátok van szükségem” – írta még akkor az Instagramon közzétett felhívásban.

A valóságshow lesz az első közös projekt az Amazon Studios és Lizzo között, amely a pandémia miatt két évet csúszott. Az énekesnő és a streaming szolgáltató ugyanis még 2020-ben jelentették be az együttműködésüket.
A „Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls” című tehetségkutató – amelynek bemutatása most már tény – azt követi nyomon, ahogyan Lizzo felkutatja azokat a hozzá hasonlóan temperamentumos és telt táncos lányokat, modelleket, akik bemutatkozhatnak mellette a színpadon. A show alatt Lizzo mellett tíz szakember is segít felkészíteni a kiválasztottakat a színpadi mozgásra, valamint minden kulisszatitokra, amelyre szükségük lesz ahhoz, hogy csatlakozzanak Lizzohoz a világkörüli turnéján.

Lizzo az Instagramon a karrierje legnagyszerűbb pillanatának nevezte, a tehetségkutató elindítását, hozzátéve, hogy bízik benne, hogy a műsor lehetőséget biztosít arra, hogy megmutassák a világnak hogy a hozzá hasonló, telt lányok is igazán értékesek.

A nyolc részből álló „Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls” a tengerentúlon február 25-én startol, az Amazon Prime Videon. Májusban pedig a streaming szolgáltató világszerte elérhetővé teszi a műsort.
Kevesen tudják, de az R’n’B és Hip-Hop előadóként népszerű Lizzo – aki tavaly Grammy-díjas lett, és akit a Time magazin az év showmanjének választott -, zeneakadémiát végzett, fuvolaművészként diplomázott.

Fotó: Tommaso Boddi/Getty Images