Lotfi Begi a rádiók legjátszottabb hazai előadója

2022.02.02. - 13:00
Megérkeztek 2021 hivatalosan összesített rádiós, album és streaming lejátszási adatai, amelyek szerint a Rádió 1 Dj-je, Lotfi Begi zenéjét játsszák a legtöbbet a hazai rádiók, míg a külföldi előadók közül Jason Derulo „Take You Dancing”-je lett a tavalyi év leghallgatottabb rádiós felvétele.
Lotfi Begi a rádiók legjátszottabb hazai előadója

A Fonogram-díjas dj és producer, Lotfi Begi lett a rádiók legjátszottabb hazai előadója: nevéhez több tucat zeneszám köthető, köztük olyan slágerek – a teljesség igénye nélkül – mint a „A nagy pénzrablás”, „Háborgó mélység 2”, „Hurrikán”, vagy a „Gyémánt”. A TOP20-ban előkelő helyen végzett még DR BRS („Évszakok”, „Régi nyár”), Berkes Olivér („Jó vagy rossz legyek”, „Volt, ami volt”), Curtis („Az első és utolsó”, „A csúcson túl”), illetve Zséda („Hello”, „Csak a szívemet dobom eléd”, „Életben maradni”) (ko)produkciói is. Az év rádiós slágere pedig nem más, mint a Compact Disco és a Hősök közöse, a „Minden rendben” lett!

A külföldi zenék és előadók közül Jason Derulo abszolút megahitje, a „Take You Dancing” lett 2021 leghallgatottabb rádiós trackje, míg a Dance Top 100-as lista alapján a holland lemezlovas, Tiësto „The Business” című felvétele végzett első helyen. Illetve az egész világot, így Magyarországot is meghódító Master KG sláger is különleges eredményt ért el: a „Jerusalema” tartotta legtovább vezető pozícióját a Single Top 100-as listán, ezzel extra elismerést bezsebelve magának.