Lukas Graham 2022-ben új fejezetet nyit

2022.02.21. - 13:00
Több mint 6,2 milliárd stream felhalmozását követően a Grammy-díjra jelölt, többszörös platinalemezes, Lukas Graham végre megnyitja az utat 2022-ben egy izgalmas új fejezete előtt, mégpedig az „All of It All” című új felvételével.
Lukas Graham 2022-ben új fejezetet nyit

Az új track dallamos és érzéki akárcsak a lírai szövege, ráadásul olyan neves szerzőkkel együtt készült, mint Jake Torrey – aki többek közt John Legenddel, és a BTS-szel si dolgozott -, valamint Brandon O’Bryant Beal és Nolan Sibe.

Az „All of It All” mondanivalója sok szerelmes szívet rabolhat el, a megkapó szám mögöttes tartalmáról pedig Lukas így mesélt:

„A feleségem ‘egészét’ akarom. A jó, a rossz, és a csúf részeit is. Tudom, hogy az élet hullámvölgyei kéz a kézben járnak, és ezt nem szeretném megosztani senki mással. A filozófia ebben az, ha valaki nem bírja a legrosszabbat a másikban, nem érdemli meg a legjobbat sem belőle.”

Lukas Graham 2016-os debütáló albumával igazi áttörést ért el, köztük szerepelt a Grammy-re jelölt „7 Years”, ami Lukas életét egy csapásra forgószéllé változtatta: a dalban elszegényedett autonóm koppenhágai kommuna, Christiania egyedi világát mutatta be a zseniális módon a dán származású szerző. Azóta pedig csak gyarapodtak a slágerek – csak néhányat megemlítve a hosszú listán: „Call My Name”, „Happy For You”, Wiz Khalifával közös „Where I’m From” és G-Eazyvel a „Share That”. Kétségtelenül a mostani újdonsága is felkerül majd a legjobbak közé!

Fotó: AOIA/Mathias Haugaard