Ma érkezik másodszor a mozikba Sonic, a sündisznó - máris várhatjuk a harmadik részt

2022.04.07. - 12:00
Az első rész bemutatása idején, 2020-ban még úgy tűnt, nem lesz franchise a SEGA klasszikus videójátéka alapján készült filmből, de a hatalmas siker és a közösségi médiában keletkezett spontán felhajtás arra predesztinálta a süni történetét, hogy folytassák. Mától az itthoni mozikban is vetítik a második részt, amelyet a Halálos iramban és a Deadpool mögött álló filmesek készítettek.
Ma érkezik másodszor a mozikba Sonic, a sündisznó - máris várhatjuk a harmadik részt

A világ kedvenc kék sündisznója ma visszatér a kalandok következő szintjére a Sonic a Sündisznó 2-ben. Miután letelepedett Green Hillsben, Sonic minden vágya, hogy bebizonyítsa: megvan benne az, ami ahhoz kell, hogy igazi hős legyen.
Nem kell sokat várnia, hogy próbára tegye magát, ugyanis Dr. Robotnyik visszatér, ezúttal új társával, Knucklesszel, és egy smaragdot keresnek, amelynek ereje civilizációkat képes elpusztítani. Sonic összeáll saját segítőjéval, Tailsszel, és együtt vágnak neki a világkörüli útnak, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt rossz kezekbe kerülne…

A Halálos iramban és a Deadpool mögött álló filmesek által jegyzett folytatásban a szuperszonikus címszereplő mellett újra láthatjuk James Marsdent és Jim Carreyt is, és új arcokkal is találkozunk, mind animált, mind élőszereplős formában.

A mostani, második részben már olyan utalások is felbukkannak, amelyek a harmadik filmet harangozzák be – ezeket persze leginkább azok tudják dekódolni, akik otthonosan mozognak a Sonic-univerzumban. Ugyanakkor Sonic a széles közönséget is magával tudja ragadni, ezért a továbbiakban új pozitív és vicces karakterek, új gonoszok és leágazó cselekményszálak fognak felbukkanni, mert a gyártó Paramount stúdió szándékai szerint ez a franchise lesz az évtized egyik aranybányája a cég számára.